IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В седмицата на виното и любовта – какво да очаква всяка зодия?

13 февруари 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за 13 – 19 февруари

IStockphoto

IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 13-19 февруари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата на виното и любовта – какво да очаквате?

Овен

Бихте могли да предприемете някои промени и подобрения, засягащи професионалната сфера. Да направите крачка напред в йерархията, да усвоите нова или втора професия, дори да започнете допълнителна работа в сфера, съвсем различна от основната. По друг начин казано, да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си. Наблюдавайте обстановката и поведението на колегите си, не е за пренебрегване опасността от интриги. Навременна помощ за уреждане на документи ще получите от близки приятели.

Телец

Правилната тактика е да отделяте време за нещата, които харесвате. По този начин ще си осигурите стабилен тонус и ще стимулирате вдъхновението си. Финансовото ви състояние ще е леко проблемно. Приходите и разходите ще са горе-долу еднакви с временни спадове и възходи на определени неравномерни периоди. Не лишавайте семейството си от внимание. Ако отскоро сте в брачни отношения или живеете заедно с любимия човек, разпределете дейностите си така, че да сте повече заедно, особено на Свети Валентин.

Близнаци

Приходите ще са пряко свързани с активните ви действия и проявата на инициатива. Организирайте работата си без излишен шум и без да привличате вниманието. Не забравяйте, че ще има хора, които да се зарадват на успехите ви, но и такива, които с радост ще ви „сложат прът в колелата“. Прекалената заетост ще се отрази на физическото и психическото ви състояние. Ако хората от обичайното ви обкръжение в някакъв момент започнат да недоволстват от вас, замислете се доколко поведението им се дължи и на вашите реакции. Избягвайте пристъпите на раздразнителност, които обикновено предизвикват неприятни последствия в седмицата на виното и любовта, сочи вашият нов хороскоп.

Рак

Ще преодолеете натрупаните проблеми, без значение от какво естество са, ако действате бавно, обмислено и с готовност за компромиси. Като начало ще ви хрумне решение на спорен въпрос, който е станал повод за конфликт между вас и роднините ви. Предложението ви ще се окаже удобно за всички и в крайна сметка, ще забравите натрупаните до момента обвинения помежду си. Личните отношения ще са леко неясни и даващи повод за прояви на ревност, но ако успеете да овладеете емоциите, ще разберете, че ситуацията е била най-обикновена проверка на чувствата ви.

Три зодии, които имат силни ангели пазители

Нехарактерният начин, по който всяка зодия действа след раздяла

Три зодии, които ги очаква любов от пръв поглед през 2023 г.

Лъв

Сравнително добри приходи ще получите, ако бизнесът ви е изнесен извън страната и е свързан с търговия, логистика и транспорт. Бихте могли да инвестирате част от тях в дългосрочни проекти, криещи известен риск, но без да прекалявате и без да ползвате привлечени финанси. Ще преодолеете по-голямата част от затрудненията, предизвикани от предишни дейности, да преработите старите резултати и да ги адаптирате към текущите условия. Придържайте се към правилата, не е изключено да се окажете обект на проверка от страна на държавната администрация, пише Петя Георгиева във вашия нов хороскоп.

Дева

Постиженията ви ще получат висока оценка, особено ако работите отскоро. Не е изключено да ви изпратят на обучение, да ви предложат съвместяване на длъжности или промяна на позицията, която дори и да е временна, ще е изключително полезна. Приходите ви ще са стабилни и то предимно за дейности, довършени миналия месец. Ще имате и малко по-високи разходи, но като цяло финансовият ви баланс ще е положителен. Подготвяйте и проверявайте внимателно документите си, особено онези, които са свързани с данъчната администрация. Ако сте свършили работата си според изискванията, няма от какво да се безпокоите.

Везни

Неприятностите ще са свързани предимно с отношенията. На първо място – у дома. Ако с близките непрекъснато се гледате „на въпреки“ и всеки разговор започва с ръмжене, а завършва със скърцане на зъби, значи е време да „сложите картите на масата“, да поговорите откровено и да изясните причините за проблема. Най-вероятно ще се окаже нещо дребно, чието значение и двата лагера преувеличават. Не се поддавайте на провокации, когато се намирате на обществени места, където има струпване на много хора. Съществуват такива, които с радост създават скандали, превръщайки „мухата в слон“. Избягвайте контактите с конкуренцията, до нищо добро няма да доведат.

Скорпион

Стресовите ситуации в седмицата на Свети Валентин ще са значително по-малко от преживените до момента. Ако в предишните няколко месеца непредвидените проблеми са били свързани преди всичко със субективен фактор, то препъникамъните, с които ще се наложи да се справяте в предстоящия период ще се дължат в повечето случаи на обективни обстоятелства, на които няма как да се сърдите. Достатъчно е да сте предпазливи, да запазите спокойствие и да приспособявате действията си към спецификата на събитията. Изненадите ще са предимно в социалната сфера и много по-малко в професионалната област. Според хороскопа ви, финансовите постъпления ще са равномерни и даже малко по-високи от очакванията ви.

Стрелец

Причина за тревогите ще са предимно събитията на работното място. Промени в условията на работа, в обезпечението с ресурси, в професионалните задължения или просто в настроението на шефовете от време на време ще нарушават спокойствието ви. Опитайте се да реагирате философски и да извлечете полза от цялата ситуация доколкото е възможно. Участвайте активно в процесите на реорганизация, предлагайте конструктивните си идеи за справяне с проблемите. Инициативата ви ще бъде забелязана и дори поощрена. Ще получите одобрение и съдействие дори от най-високите нива в йерархията.

Козирог

Професионалните задължения ще ви принудят да оставите личните грижи на заден план. Във всеки случай, не е зле редовно да разговаряте с родителите си. Може да се окаже, че имат нужда от помощ, но се безпокоят да ви споделят. Проверявайте старателно документите, които подписвате. Небрежното отношение твърде често се заплаща на висока стойност. Ако имате желание да смените работата си и сте предприели необходимите действия, най-вероятно ще получите интересни оферти. Те може да дойдат от различни места, но може да са и от вашата фирма във вид на предложение за промяна на длъжността, заплатата или друг вид бонус.

Зодиите, които сами съсипват живота си

Пет зодии, чиито желания ще се сбъднат през първата половина на 2023 г.

Водолей

Хороскопът ви показва, че по типичния за вас начин ще реализирате замислите си почти като на шега. С каквото и да се заемете, ще се случва бързо, безпроблемно и с минимални усилия. Ще разполагате с достатъчно лично време, често ще се забавлявате с приятни компании, а положителните емоции ще са съпроводени и с мили подаръци. Като цяло, едва ли ще имате повод за оплаквания, макар че разни дребни неприятности, нарушаващи от време на време спокойствието ви няма да липсват. Някоя или някои от тях може да са свързани с клюки. Вие обичате да изненадвате околните с разни предизвикателства, но не е изключено те да решат да ви атакуват по същия начин. Имайте си едно наум и не позволявайте да ви въвличат в интриги и да ви „споделят тайни“, засягащи личния живот на хората, които обичате. Може да са откровена лъжа, но все пак ще помрачат, макар и за известно време, чистотата на отношенията ви.

Риби

Според новия ви хороскоп, значимото събитие е навлизането на Слънцето във вашия знак. Преди това да се случи е възможно да се натъкнете на затруднения, засягащи бизнеса или изпълнението на професионалните ви задължения. Намалете темпото, опитайте се да обмислите фактите обективно и без емоции. Стигайки до причините, предизвикващи усложнения, ще стигнете и до начините за преодоляването им. Всичко това трябва да направите като се придържате към законите и не пренебрегвате грижата за себе си. Проверявайте редовно финансовите си наличности, където и да са – у дома или в банка, както и документите, които регламентират движението им. Не прекалявайте с претенциите към членовете на семейството си. Ако имате нужда от разнообразие, участвайте активно в инициативите за създаването му.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари